3/22/2013

Každodenní update - Yoyofactory Pro Packs

Yoyofactory ve spolupráci s Yoyoexpertem budou příštích 6 dní nabízet speciální " Pro Packs", nějaký balíček yo-yí za velmi zvýhodněné ceny. A vypadá to, že každý bude zaměřený na yo-ya určitého člena YYF teamu. Do prodeje se dostanou každý den v 1:00 ráno našeho času a budou dostupné dalších 24 hodin či do vyprodání zásob.

Včera se do prodeje dostal první balíček s Yo-yi Steva Browna, DIe Nasty a Roll Model v celkové ceně okolo 100$ za pouhých 50$.

Prozatím to vypadá jako předchozí akce YYF s YYE, zlevněný prodej kousků které nikdo nechce a jen leží na skladu. Dokazuje to i první balíček s nepříliš populárními modely, do prodeje šlo 45 balíčků, po 12 hodinách jich je stále 37 dostupných.

Druhý den a další ležák, Shaqlerstar a pár Shaqler Loop 900. Dohromady za 85, teď ve slevě na 35$, tedy vlastně si koupíte Shaqlerstar a zadáčo dostanete dva loopy.

Třetí den patří Kentarovi a spolupráci s Turning Pointem. Tentokrát docela populární( a skvělý) Proton doplňuje jeden z největších ležáků - Chaotic. Dohromady by stály 195$, tentokrát je dostanete za pouhých 90$. Tedy už jen jako pouhá sleva na Protona se jedná o pěknou nabídku.

Čtvrtý den se nese ve znamení Legend Alee Garcii a Hiroyuki Suzukiho. Pár looperů 808 a Equilateral, neoblíbená yo-ya, která nejsou ani příliš dobrá. Normální cena 134$, po slevě 75$. SLušná sleva na Equilateral, ale jako nabídka jedna z těch horších.

Pátý den jsem nestihl updatovat, jen shrnutí, že jste mohli získat méne populární, ale dobré modely Gentryho, G-Funk a Super G za pouchých 60$

Šestý den byl mizerný film s Arnoldem Schwatzeneggerem a Yoyofactory nabídky je ještě mizernější! Popstar se prodává dobře, ale většinu lidí jen zláká jeho nízká cena a stane se jejich prvním kovákem, na což se opravdu nehodí. Superwide je pak obrovským propadákem a ležák největší. To yo-yo nemá snad vůbec nikdo rád, ale YYF má tak obrovské zásoby, že už se ho dva roky pokouší zbavit na většině contestů za ceny okolo 15$. Teď si můžete koupit tato dvě yo-ya za 20$


Sedmý den a prozatím jasně nejlepší nabídka v podání yo-yí Johna Anda - Sperstar a Protostar za 60$. I tady je trochu cítit výprodej, protože na Superstar se pomalu začíná zapomínat, ale přitom je to naprosto špičkové yo-yo!!


Tak poslední den a pořádný nášup!
První balíček se zaměřuje na Tylera Severence, obsahuje plastové Severe a Supernovu! Parádní kombinace, bohužel sleva tu není příliš vysoká, místo normálních 130$ zaplatíte 100$, sleva pouhých 23%
Dostali jsme i bonusový devátý balíček, asi nejlepší ze všech. Kombinace Catalystu  a Genesis za pouhých 100$!!

K dostání jsou opět i starší balíčky, což se setkalo s dost nevraživou reakcí zákazníků. Když akce začala, byl zákazník postaven před dilema, zda si ho koupí nebo mu ta akce uteče navždy. A tedy pod tlakem časově omezené nabídky, když netuší zda další balíček bude lepší či horší, udělal ne úplně ideální rozhodnutí. A teď najednou jsou balíčky zpět, už se ví co je ve všech a někteří zákazníci se cítí trochu podvedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat