9/21/2014

Yoyofficer ORBIS

S radostí Vám představuji nejnovější Yoyofficer ORBIS.

Jak mnozí víte, majitelé/ designéři / výrobci z Officeru se vypravili na Mistrovství světa do Prahy. Zde se setkali nejen s českou částí teamu, ale především s lidmi z celého světa. To jim poskytlo obrovskou zpětnou vazbu na předchozí Officerské modely a ukázalo jim, co si lidé u moderních yo-yí přejí. Výsledkem je Orbis, jedno z nejlepších yo-yí, které kdy Yoyofficer vyrobil.


Rozměry jsou podobné jako u dalších současných soutěžních yo-yí,  obvyklý průměr  55,5 mm a větší šířka 45 mm. Rozložení váhy vychází z designu Lávy, ovšem bylo ještě vylepšeno. Výsledkem je nižší váha 64 gramů zajišťující příjemnější feel, hbité reakce a vyšší rychlost. Přitom je zachován dostatečná doba točení a vysoká stabilita.

Orbis potěší i fanoušky horizontálních finger grindů. Vrací se totiž design ze skvělé Aury, jen vylepšený pro ještě lepší grindy. Z tohoto důvodu na yo-yu chybí logo.

Jak už je u Officeru tradicí, i Orbis bude dostupný v množství nádherných acid wash barev s beadblasted povrchem. Novinkou je ale nové výrazně lepší ložisko.

Očekávejte v nejbližší době u českých prodejců za 999 Kč.

Orbis bude také prvním modelem Officeru, u nějž vyjde speciální teamová edice.



Žádné komentáře:

Okomentovat