5/03/2014

Mistrovství Japonska 2014

Nakonec jsme se dočkali i streamu prvního dne mistrovství a to na klasickém Ustreamu. Doufám, že Ustream bude spuštěný i zítra, aby jsme se vyhnuli problémům s Niconico, viz předchozí článek.

V kvalifikaci 1A i 3A nakonec chyběl Kentaro Kimura, který se dle jeho Facebooku na poslední chvíli rozhodl dát přednost rybaření před soutěžením.

Kvalifikace:
V divizích 2A až 5A se bojovalo o pouhé 3 nebo 4 kvalifikační sloty, ovšem většina největších favoritů už získala seed na regionálním contestu a nebylo to tedy tak napínavé. Výsledky 2A-5A

V 5A o parník vyhrál Takuma Inoue, podle mě jeden z mála lidí, kteří šlapou Takeshimu na paty. Uvidíme, jestli Takeshi nakonec bude soutěžit v 5A, pokud ne, je Takuma mým favoritem.

Shinji Saito se v 2A ukázal tento rok již jednou, ale nebral to úplně vážně. Na mistrovství už ale asi pojede na plno, vyhrál kvalifikaci se slušným náskokem, uvidíme co ukáže zítra po tříleté absenci.

3A s dost velkým náskokem vyhrál hodně nadějný Hajime Miura, jedno z dětí v Mickeyho družině.


Mnohem zajímavější bylo 1A Výsledky

Těsně pod čarou zůstali loňští finalisté Hirotaka Akiba a Kazuki Okada. 
8 postupových slotů si mezi sebe rozdělily teamy Somethingu(2), C3(2) a Yoyorecreation(3). Jediný Masahiro Terada není sponzorovaný. Asi nejméně zkušeným postupujícím je Yamato Murata, jinak se jedná o zkušené yo-yery, kteří se utkali ve finále Japonského mistrovství již v minulosti.

Kvalifikaci vyhrál nejmenší člen C3, Shion Araya

Žádné komentáře:

Okomentovat