5/01/2014

Jak sledovat Japonské Mistrovství

Už o tomto víkendu se uskuteční jeden z nejzajímavějších contesů sezony, Mistrovství Japonska. Jako ostatní japonské contesty, i zde se dočkáme živého streamu, ovšem tentokrát to bude bohužel složitější.



Zatímco dříve běžel stream přes Ustream, tentokrát se pojede přes v Japonsku velmi populární službu. Niconico, což sebou nese několik problémů. Za prvé je nutné si založit účet(veškerý postup je v angličtině, tedy zde žádný problém) a za druhé, není vůbec jisté, jestli bude video dostupné pro Evropské počítače. Doporučuji tedy nainstalovat do Google Chromu plugin Hola Better internet, díky kterému se dají obejít regionální blokace. Bohužel pro Niconico neexistuje ani mobilní aplikace funkční mimo Japonsko, tedy nemůžete se dívat ani na svých tabletech, ale musíte k PC.

Přímý přenos bude fungovat jen v neděli, o kvalifikace tedy přijdeme. Začínat by se mělo v 3:30 ráno našeho času kategorií 2A, následovanou 5A a 3A. Nejrozumnější bude ale vstát až na sedmou ráno, kdy bude začínat finále 1A a po něm contest ukončí 4A. Vyhlášení výsledků bude v 10:10.

Seznam soutěžících v kvalifikaci najdete zde. Pořadí finalistů a seznam seedovaných soutěžících zde.

Pro aktuální informace doporučuji sledovat Rewind na Twitteru a Facebooku.

Žádné komentáře:

Okomentovat