5/27/2012

Novinky nejen z BACu

O víkendu bylo na contestu Bay Area Classic představeno mnoho nových yo-yí, zde je všechna shrnu a přidám i pár dalších zajímavých novinek.

Většina fotek převzata z yoyoskills


YOYOfactory


Příští rok YYF oslaví už desáté výročí a k této události si připravuje nejen mnoho úplně nových modelů, ale i několik lehce zmodernizovaných klasik.

Nové verze se dočká Velocity, jedno z nejlepších začátečnických yo-yí.

Nové yo-yo Onestar představuje první z řady "remixovaných" modelů. Zde kombinace klasického Protostar tvaru s One. Je použit nový materiál, podobný delrinu. Na BACu se prodávalo bez balení po 15$, cena normální verze pro obchody ovšem bude nejspíše vyšší.


Poprvé bylo k dostání i Avant Garde 2, některými kritizované za přílišnou podobnost s jinými yo-yi. V ČR si zatím ve Slušném si můžete alespoň vyzkoušet prototyp, uvidíte zda vám tvar sedne či zda vám bude sekat do prstou při každém bindu.


K dostání byla i tato limitovaná a velmi povedená edice Protostary


A objevil se i prototyp nového signature yo-ya Steva Browna, design je spoluprací Steva a Bena. (na obrázku stříbrné uprostřed)



YOYOJAM


Nové signature yo-yo JDyho je levný full size plasťák Trigger a vypadá opravdu dobře. Za chvíli bude kategorie levných plasťáků nejspíše přetékat samými skvělými yo-yi.



John Narum dostane nové signature yo-yo. Ostrý H-shape vycházející z Chaseru a hybridní konstrukce z Celconu(plast na pdoobné bázi jako delrin) a hliníku. Zajímavě působí speciální povrchová úprava na vnitřku yo-ya, novinka od Yoyojamu. Cena okolo 50$


Ikdyž známý už dříve, raději ho tu zmíním. Next Level je dlouho očekávaná celokovová verze Chaseru. Tělo z hliníku a okraje z niklové mosazi, uvnitř také speciální povrchová úprava. Cena 125 $, oficiální uvedení do prodeje 31. května.





Chico yo-yo

SUV, siganture yo-yo  Sama Ungerera






ZRO offstring, vyrobený z Delrinu, 78 gramů, průměr 76, šířka 57 mm



Ostatní

Recrev a jejich TA1 bude dostupná jak ve verzi z hliníku, tak i z titanu.


A když už jsme u titanových yo-yí, brzo můžeme očekávat nové od 3YO3



Zatím nepojmenované yo-yo od VS Newton( u nás docela neznámé, v USA neskutečně vyhypované). 

Nová firma Moment Yoyo a jejich prototyp



A yo-yo na které se já osobně v posledních měsících nejvíce těším, Cascade od One Dropu. Hezký oblý tvar, průměr 54, větší šířka cca 45-47 mm a podle mnohých jedno z nejzábavnějších yo-yí na trhu.



Žádné komentáře:

Okomentovat